13. august 2022

3 gode råd til indretning af hjemmet

Dette er sponsoreret indhold

Alle har forskellig smag og præferencer, når det kommer til indretning af hjemmet, og hjemmets indretning kan derfor se meget forskellig ud. Der er dog nogle enkelte råd, der kan være værd at følge uanset personlig stil. Læs med og få råd til hvordan du for eksempel kan optimere rummets opbevaringsmuligheder eller hvordan du kan bringe mere liv ind i hjemmet med plakater fra Minida. 

1. Dekorér dine vægge

En god måde at pifte et rum op, er at hænge noget på væggene. Det kunne for eksempel være plakater med smarte illustrationer, fine motiver eller Børneplakater fra Minida. Find plakater, der passer til det specifikke rum, du ønsker at hænge dem op i. Et oplagt valg til køkkenet eller spisestuen kunne være en fint illustreret vinguide eller The Butcher’s Guide fra Minida. Resten af hjemmet kan indrettes med plakater i alverdens motiver i flere forskellige størrelser. For eksempel søde dyremotiver på børneværelset, en sjov citatplakat på badeværelset eller måske en fed Plakat Barcelona Stadion, som enhver Barcelona-fan vil elske. Det gode ved at pynte hjemmet med plakater fra Minida, er at de er nemme at skifte ud, hvis du bliver træt af motivet. Det kan især være relevant på børneværelset, da børns interesser har det med at skifte hele tiden. 

2. Optimér hjemmets opbevaring

En ting, der ofte bliver undervurderet, er gode opbevaringsmuligheder. Om det er kommoder, skabe, hylder eller lignende, så er de ikke kun praktiske, men de giver også rummet struktur. Hvis hjemmet har gode opbevaringsmuligheder, kan du også bedre holde styr på dine ting, og du undgår at hjemmet flyder med rod. Et opryddet rum skaber både ro i hjemmet og i sindet, hvilket for mange letter hverdagen. Har du børn, bør du også overveje hjemmets opbevaringsmuligheder. Børn har ufattelig mange legesager og andre ting, hvilke er rare at kunne gemme væk, når der kommer gæster på besøg.

3. Køb dine møbler brugt 

Der er mange gode grunde til at købe dine møbler brugt. For det første, sparer du som regel en del penge, og nogle gange kan du endda få foræret noget helt gratis. For det andet, bidrager det med en unik møblering i dit hjem, der afspejler din helt egen personlige stil. Det er muligt at finde nye og moderne, men brugte, møbler, hvis det er den stil du ønsker. Det kan også være, at du går efter et mere retro-look, hvilket ofte kan findes i en genbrugsbutik. For det tredje, så er genbrug godt for miljøet. Mere behøves vist ikke siges dertil.