25. september 2022

Bliv sommerklar med disse to råd

Sommeren er over os, og hvis ikke du allerede sidder med benene oppe ude i solen, så burde du næsten lige lægge artiklen fra dig i et par minutter og lige træde ud og nyde det varme vejr. 

Den danske vinter er hård, lang og mørk og når sommeren endeligt kommer, så handler det virkelig også om at nyde den – for lang er den ikke! Den danske sommer består af fire virkeligt skønne måneder hvor de fleste danskere tilogmed har taget fri, for at kunne nyde vejret og det gode sommer-selskab.

Hvis du er en af de mennesker der lever og ånder for det gode vejr og kolde øl i solen, så er du kommet til det rigtige sted – nedenfor finder du nemlig to skudsikre råd der kan være med til at gøre din sommer lige den del sjovere. 

Du skal forberede dig på alt 

Hvis der er én ting jeg har lært om sommeren, så er det at der er fart på. Fart på festerne, fart på hyggen, fart på planerne. Når du træder ind i orkanens øje gør du det heller ikke uforberedt – sådan skal du også tænke på sommer. 

Hvis ikke du er klar til at pludseligt skulle lave nye/uforberedte ting om sommeren, så kommer du nok desværre til at gå glip af nogle af de stunder der virkelig bliver til at huske mange år frem – og det har du jo ikke lyst til, når du lige har gået og ventet på at sommeren skulle komme i otte måneder.

Derfor er mit første råd altid at være forberedt. Hav vand, håndklæde, badebukser, dit omega og en champagne i tasken hele døgnet rundt – så er du i hvertfald klar på hvad end der kunne gå hen og ske.

Du skal planlægge

En anden ting der er med sommer, er at den er svær at planlægge i fordi alle dine venner nok allerede er udenfor og lave ting. Derfor er det en god idé at planlægge lidt i forvejen, hvis du gerne vil være sikker på at alle dine venner kan komme til den grillfest du har overvejet.

Det er desværre sådan med sommer at den er uforudsigeligt – derfor er mit råd nummer to at planlægge dig ud af det. Hvis du vil rejse, så planlæg det nu, det samme gælder for sommerhusture og lange aftener på stranden hvor man måske vil ende med at sove under åben himmel.