25. september 2022

Den helt store gaveguide til dig

Det er en vanskelig kunst at give gaver. Du har sikkert oplevet at få fødseldagsgaver, som du ikke helt viste, hvad du skulle bruge til. Det kunne f.eks. være en rigtig grim vase eller nogle bæbrune sokker, som slet ikke passer til din tøjstil. Du finder en grimasse, der passer og takker venligt for gaven.

Det er tanken, der tæller, siger vi ofte, når vi får en gave, som rammer forbi målskiven. Men er det ikke federe at få en gave, som du kan bruge til noget? Som du mangler? Ellers lugter det hele lidt af gaveræs og overforbrug. 

Hvis du gerne vil blive bedre til at give gaver, kan du få en masse inspiration her til en unik, personlig gave til dine nærmeste, venner eller familie. Du kan f.eks. søge på tusindvis af gaveideer ud fra anledning, køn på modtageren, geografi, pris og en masse andre kriterier. Og voila: Du får en række gode og relevante gaveideer præsenteret på et sølvfad, som du kan købe direkte på siden. Se mere her: gaveidé

Hert kan du læse nogle flere råd til hvordan du finder på en rigtig god gave:

Lav en gaveliste på telefonen til dine nærmeste

Du ved det sikkert: Det giver sved på panden at skulle finde på en fødselsdags- eller julegave i sidste øjeblik. Istedet kan du tænke lidt fremad og skrive ideerne ned, f.eks. på din telefon.

Ideerne kommer f.eks. når du er sammen med de mennesker, som du skal give gave til. Med lidt opmærksomhed, kan du opfange ideer til gode gaver. Det kan f.eks. være at din ven nævner en ting, som han virkelig gerne vil have. Det kan være at du ser tv med din kæreste, og hun nævner et stykke tøj eller smykke, som hun syntes er rigtigt flot. Skriv ønsket diskret ned, og du har en god gave på listen allerede.  

Giv en oplevelsesgave

En anden ide til gaver er de populære oplevelsesgaver. Det er i stigende grad eftertragtet at få en oplevelsesgave, fordi det er en anden og mere kvalitativ gaveform. Du kan f.eks. købe en oplevelsesgave til din bedste veninde, som I kan nyde sammen. Oplevelsesgaven giver jer tid sammen til at pleje jeres venskab. I kan f.eks. tage hen og spise brunch sammen, eller tage på spaophold på et hotel i weekenden. En tur sammen med veninden, hvor I kan nyde hotellets behandlinger, gåture ved skov og strand og glemme hverdagens strabadser, er bare kvalitetstid og en oplevelse I aldrig glemmer.