25. september 2022

Få perfekte vipper hver dag

Hvem drømmer ikke om at undvære mascara og den tid, det tager om morgenen? Vågne op hver dag med flotte, lange vipper, der giver dig et frisk og sundt udseende uden at bruge makeup. Det tror jeg, der er mange kvinder, der gør. Heldigvis er det en mulighed – en nem en oven i købet. Med last lift kan du få smukke øjenvipper uden brug af mascara. Hos lash lift aalborg kan du få behandlingen på egne vipper, så er du klar til sommerens strabadser uden at gøre noget for skønheden hver dag. 

Hvad er last lift?

Last lift er en en ufarlig behandling, der giver et helt naturligt resultat for dine øjenvipper. Det ser naturligt ud, da det kun er dine egne vipper, der bliver behandlet – du får altså ikke sat kunstige vipper på, der giver dig et helt andet look end dit eget. Det er kun dine egne vipper, hvilket gør, det er noget, alle kan være med på, da looket forbliver dit eget. Dine vipper syner af væsentlig meget, og de sidder helt perfekt, når du får lash lift – også lige når du er vågnet. 

Hvordan udfører man lash lift?

Lash lift er som sagt en behandling af dine egne vipper, og der er dermed ikke noget kunstigt på. Det foregår således, at dine egne vipper bliver løftet og bukket og deraf kommer effekten. Selve behandlingen foregår mens du har lukkede øjne, og man kan derfor få sig en lille lur på de 45 til 60 minutter, behandlingen varer – det oplever flere behandlere, at mange kunder gør. Det er nemlig behageligt og gør ikke ondt på nogen måde. 

Behandlingen udføres ret simpelt og hurtigt. Eventuel makeup fjernes fra øjenområdet hvorefter der lobbes en lille “patch” under øjet. På øjenlåget placeres en silikone “skinne”, hvor vipperne derefter påklistres og får en permanentvæske på, som er den, der er skyld i resultatet. Væsken kommer ikke i kontakt med øjet. Forløbet er behageligt og ikke smertefuldt, og tager omtrent en time at fuldføre. Lash lift holder op til seks uger, hvor du ikke behøver bruge mascara og ser frisk ud hver morgen, du vågner. Ønsker du en endnu synligere effekt, kan du samtidig farve vipperne, som gør dem endnu mere kraftige og fyldige at se på. Resultatet ses med det samme efter udførelsen, og holder som nævnt op mod seks uger. Hvis du ønsker et endnu fyldigere look kan du naturligvis sagtens påføre mascara oven på vipperne med lash lift, det gør blot, at det er endnu tydeligere.