13. august 2022

Fem fordele ved kviklån sammenlignet med banklån

Er vaskemaskinen stået af? Mangler du en computer som kan yde det, du har brug for? Drømmer du om at tage på sommerferie til et varmt sted?

Hvis du har en presset økonomi, og mangler flere penge mellem hænderne til et planlagt indkøb, så kan et kviklån være en god løsning. Find kviklån online

Kviklån har mange fordele i forhold til konventionelle banklån:

1. Det går hurtigt

Istedet for tidskrævende mail-udvekslinger med bankrådgiveren, kan du blive godkendt til kviklån inden for få minutter. Du kan derfor hurtigt foretage et køb, frem for at vente længe på godkendelse fra din bank. 

2. Du bliver næsten altid godkendt 

Banker kan have særdeles strikse vilkår, når de vil låne ud. Ofte kan vilkårene virke urimelige for en privatperson, da bankerne ikke giver særligt gode vilkår på lån til private – derimod er det virksomheder med store konti, der får fordelene.

Når du ansøger om kviklån, er processen derimod hurtig og fordomsfri. Og næsten alle kan blive godkendt til kviklån. Så måske er det en god ide at overveje kviklån, frem for at gå tiggergang ved banken?

3. Sikkerhed skal ikke stilles

Når du ansøger om et kviklån, er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed, dvs. dokumentere hvilke værdier du har som sikkerhed for låneudbyderen. Grunden til at bankerne vil have sikkerhed, er at de vil være sikre på at beløbet kan tilbagebetales igen, på den ene eller anden måde.

At stille sikkerhed er tidskrævende og besværligt. Spring over denne proces med kviklån. Istedet er det en god ide at undersøge hos udbyderen af kviklånet:

  • Om der er rimelige renter på kviklånet, f.eks. ÅOP?
  • Hvornår du skal begynde at betale af på kviklånet?
  • Hvor meget du skal betale hver måned?
  • Om afbetalingen kan udskydes, så du kan time afbetalingen med din økonomiske situation?

4. Du bestemmer hvad pengene skal bruges til

Når du bliver godkendt til kviklån, er du selv herre over hvad du vil bruge pengene til. Der er ingen emsig bankrådgiver, der rynker på næsen over hvad du vælger at bruge lånet til. Kviklån giver dig derfor en afgørende frihed til at realisere dine drømme, f.eks. hvis du står og mangler en ny telefon, penge til ferien eller gerne vil fejre en særlig begivenhed i dit liv.  

5. Det hele foregår online

Ansøgningen, godkendelsen og betalingen foregår nemt og gnidningsfrit online. Du kan til enhver tid gå ind og holde øje med hvor meget der er afdraget på lånet, forhøje afbetalingen eller lignende. Du får automatiske påmindelser om betalingsfrister og andre vilkår.

Gør din økonomi mere fleksibel og nemmere med kviklån, der er mange fordele.

Sponsoreret af:

speak.global, Krizo.io, Adasense.dk, Agenci.dk, Aalandcafe.dk, Holgerkjensen.dk, Dealhaus.dk, Skovbohjort.dk, Phelix.dk, Dukeofdenmark.dk, Jsprofilm.dk. Yummiiyummii.dk, Webrush.dk