25. september 2022

Find de mest populære apps

top 5 android apps

Nogle gange kan det være vanskeligt at finde ud af hvilke apps man gerne vil have på sin telefon. Når man når dertil er det altid sjovt at undersøge hvad andre mennesker har af apps. Derfor har vi nu samlet de 5 mest populære apps til android telefoner, fra Juni måned i 2020. 

Generelt kan det være svært at vurdere disse top 5 android apps, da alle apps hører under forskellige kategorier. Derfor er det ikke helt let at sammenligne disse forskellige kategorier med hinanden. Når det så er sagt er der naturligvis nogle apps som flere år i træk har vist at være en essentiel del af det at have en smartphone og nogle af dem er som sagt nævnt her.

Facebook

Facebook er og bliver det største sociale netværk på hele planeten. Og denne officielle app som de har er bestemt ingen undtagelse. Du har muligheden for at være i kontakt med venner og familie samt blive informeret om hvad folk poster via notifikationer på din mobiltelefon.

Hvis du skal have den ultimative effekt anbefales det at du parer den med messenger appen. 

Youtube

De fleste har nok Youtube downloadet, men dette betyder altså ikke at den ikke fortsætter med at være en populær app. Youtubes mobil app er rent faktisk kendt for deres nemme design, der gør det let og overskueligt at finde det man leder efter.

Som en ekstra bonus kan dem der har Youtube Premium sågar slukke for deres skærme og stadig være i stand til at høre.

Twitter

Twitter er generelt ikke så populært i Danmark. Men på verdensplan er det en af de mest populære former for Sociale Medier. Ofte bliver Twitter placeret i en boks, hvor der står at det er en dårligere version af Facebook.

Men det er faktisk på Twitter at fødslen af Hashtagget finder sted. Twitter er det ultimative sted at befinde sig hvis man ønsker at være up to date hele tiden, og ikke gå glip af en eneste nyhed. Det er sågar muligt at følge dem man ønsker at få opdateringer og informationer fra, så man får notifikationer.

Google Opinion Rewards

Her står det skrevet rimelig sort på hvidt hvad konceptet bag denne app er.

Du kan rent faktisk tjene Play Store penge og herved benytte dig af disse senere hen, alt du skal gøre er at svare på nogle spørgsmål. Disse spørgsmål kan være alt ligefra personlige ting, til hvad du synes om det sted du har været.

Netflix 

De fleste kender efterhånden Netflix.

Netflix er en af de bedste online platforme til at se film og serier. De har et af de største udvalg i hele verdenen.