25. september 2022

Find det perfekte gaming bord

For at du skal kunne få det helt perfekte gamer-setup er et bord simpelthen uundværligt. Og enhver gamer der har bare de mindste ambitioner om at spille lidt mere end bare for sjov har derved også brug for et fedt bord til den gaming.

Hæve/sænke funktionalitet kan for mange betyde rigtig meget. Det er altafgørende at højden på bordet matcher med den stol du sidder i, og du skal herved være opmærksom på dette, når du skal bruge så mange timer foran skærmen.

Kabelstyring er ikke det mest afgørende i forhold til selve spillet. Det handler primært om funktionalitet og det at man ikke bliver forstyrret i øjnene når man spiller. Der er ikke noget til at distrahere dig fra selve spillet. Det er ret normalt at de fleste gamerborde indeholder kabelstyring, hvilket giver dig en hel unik mulighed for at have alt dit udstyr stående fremme, mens dine kabler forbliver uden for synlig rækkevidde.

Noget der er godt at tænke over inden du går ud og bruger penge på dit gamerbord er også en musemåtte på hele overfladen af bordet. Når du vælger sådan en type bord, er det altafgørende at du sørger for at vælge en model der er afvisende overfor væske. Det er nemlig ikke helt unormalt at man spilder under kampens hede. Men det gode er så at det ikke er noget du behøver at koncentrere dig synderligt om.

For en hver gamer spiller det store gamer headset en afgørende rolle. Det giver derfor en ekstra god oplevelse når du anskaffer dig en indbygget krog til at hænge dem på. På den måde er du altid sikker på hvor de befinder sig og du undgår således også at kablerne bliver viklet helt ind i hinanden når du går fra dem.

Sidst men ikke mindst er det en god ide at tænke over om du skal have en indbygget kopholder. Det er altid så træls at få ødelagt spillet fordi du har fået spildt et glas cola. Det er som sådan ikke en nødvendighed men spiller i princippet samme rolle som krogen til dit headset. Det er bare altid rart at have en fast plads til alle tingene så du bare skal koncentrere dig om dit spil.

Når du skal vælge det rigtige gaming bord er det vigtigt at du får sat dig godt ind i tingene. Ovenstående er en lettere guide der gør det muligt for dig at vurdere hvad der er vigtigt for dig når du skal vælge. Så nu er du klar til at følge ovenstående link for at komme et skridt nærmere DIT perfekte gamerbord.