25. september 2022

Find fordele ved Hansgrohe

Hansgrohe

Hans Grohe var manden bag det vi i dag kender som bruseren. I 1920\’erne opfandt han håndbruseren, som hurtigt blev et mere fleksibelt og derfor også atraktivt alternativ til hovedbruseren. Senere i livet – i en alder af hele 82 år – opfandt Hans Grohe brusestangen. Dette var tilbage i år 1953. Denne stang var det der gjorde det muligt, at justere højden på bruseren.

Virksomheden blev grundlagt i Tyskland tilbage i 1901. Til at starte med var der tale om et lille håndværkerværksted. Dette skete nogenlunde samtidig med, at badeværelser blev mere almindelige i private hjem. 

Den tyske virksomhed Hansgrohe har hovedsæde i Schwarzwald. Virksomheden er nu kendt for sine strømlinede og innovative designprodukter. Disse produkter er både indenfor bad såvel som køkken. 

Fordele

Når man snakker om en virksomhed som Hansgrohe, der har så mange års erfaring på markedet, findes der et hav af fordele man skal kende til. Det er disse fordele der adskiller virksomheden fra de andre indenfor samme branche.

  1. For det første er du garanteret kvalitetsprodukter. Dette betyder eksempelvis, at der er stort fokus på bæredygtighed, innovation, høj kvalitet og design.
  2. Teknologisk forspring er en anden ting. Hos Hansgrohe finder du nemlig armaturer med driftssikker keramisk kartusche, der dermed giver mulighed for skoldningsspærre. Udover dette vil du finde berøringsfri armaturer med automatisk hygiejneskyld, hvilket kommer til at forebygge diverse former for sygedomme.
  3. For det tredje laver Hansgrohe produkter med fokus på vand og energibesparelser. Dette betyder med andre ord, at du blandt andet finder brusere med EcoSmart-teknologi. Disse bruger blot 6 eller 9 l/min ved 3 bars tryk. Udover dette har Hansgrohe en ekstra service, hvor de yder og tilbyder hjælp og værktøjer til at udregne konkrete energi og vandbesparelser for deres kunder.
  4. Garanti og reklamationer er den fjerde fordel ved Hansgrohe. Man får 5 års produkt og drypgaranti, samt 15 års reservedelsgaranti.
    Ved eventuelle reklamationer har bygherren direkte kontakt til Hansgrohe.
  5. Sidst men ikke mindst finder vi kundeorienteret service på listen over fordele. Hansgrohe tilbyder opstartshjælp ved behov. Dette kommer eksempelvis til udtryk ved indbygningsløsninger, hvor der ønskes vejledning. Udover dette tilbyder Hansgrohe også after sales service med information om produkterne. Dette betyder naturligvis også, at eventuelle problemer og andet hurtigt kan blive behandlet.

Som du kan læse dig til her findes der altså et hav af fordele til hvorfor du skal vælge netop Hansgrohe.

Ved at følge linket vil du kunne Find et stort udvalg af Hans Grohe her.