25. september 2022

Har du styr på hundeudstyret til din hund?

Følelsen af at tage din nye hund med hjem for første gang, er noget helt unikt. Det er et lykkeligt øjeblik for jer begge, og I kan nu bruge tid på at lære hinanden godt at kende.

Men har du husket at sørge for udstyr til din hund? Hvis ikke, så vil du hurtigt opdage at din hund faktisk kræver en hel del udstyr. 

Der findes alverdens hundeting, der kan være fornuftige at have skaffet, inden du får en hund. Dog kan det overvældende udvalg af hundeudstyr gøre det uoverskueligt at finde ud af, hvad man egentlig har brug for, inden man skal have en hund.

Dogstyling.dk – Din online hundeshop

Dogstyling har et bredt og varieret udvalg af Hundeudstyr i høj kvalitet og til fordelagtige priser. I Dogstyling\’s online hundeshop kan du nemt og bekvemt finde det udstyr som du og din hund har behov for. Webshoppen er delt op i kategorier, så hvad end du leder efter et særligt brand eller en særlig type udstyr, såsom hundesnorer, seler, halsbånd, legetøj, hundemad eller godbidder, så finder du det sandsynligvis hos Dogstyling. Dogstyling har altså alt hvad du behøver for at skabe et godt udgangspunkt for din hund.

Paco på Dogstyling

Hunden Paco ejer Dogstyling og tester alt udstyret, bruger sine tænder på bideudstyret og trækker alt hvad den kan for at sikre sig at kvaliteten af udstyret er i top, og at det kan holde til aktive hunde med masser af energi. Paco er altså med til at sikre at Dogstylings kunder får udstyr i topklasse, som er i den allerbedste kvalitetet på markedet. Kvalitet, sikkerhed og holdbarhed er de vigtigste elementer får både Paco og Dogstyling. 

Det får du hos Dogstyling 

Dogstyling tilbyder blandt andet fri fragt på alle ordre over 499kr i hele Danmark. Udstyret sendes inden for 24 timer og ankommer allerede inden for 1-3 hverdage. Hos Dogstyling er det vigtigt at du som kunde er tilfrieds med dit produkt. Derfor tilbyder hundeshoppen 100%  tilfredshedgaranti på dit køb eller du får en fuld ombytning. Ikke mindst betales returfragten af Dogstyling, hvilket betyder at du har rig mulighed for at købe produkter hos shoppen, og  lade din hund afprøve hvordan kvalitetsudstyret føles at bruge og lege med. 

Dogstyling håber, du finder det bedste hundeudstyr på deres hundeshop, og udstyret kan bidrage til at du kan opbygge et sundt, godt og stærkt forhold med din hund.  

Kontakt Dogstyling 

Hvis du har spørgsmål til Dogstylings produkter, leverandører eller til Paco’s kvalitetskontrol,  så send endelig Dogstyling en besked eller kontakt dem på tlf: +45 2970 4011 eller e-mail: KONTAKT@DOGSTYLING.DK.