25. september 2022

Hvad er danskernes frisørvaner?

I England siger man at en kvinde skifter sin mand ud oftere end hun skifter sin frisør ud. I gennemnit har en kvinde en frisør i over 10 år og skifter kun, hvis det er strengt nødvendigt. F.eks. hvis frisøren eller hun flytter så langt væk at det ikke er praktisk muligt at forsætte. 

Når der skal findes en ny frisør får frisøren 1 max. 2 forsøg til at vise hvad han eller kun kan. Er resultatet ikke tilfredsstillende ledes der efter en anden. 

Konservative frisure

Mange danskere er ekstrem konservative når det kommer til deres hår. De får den samme frisure igen og igen og sætter det altid på samme måde. 

Hår vokser ud igen så der er reelt ingen grund til ikke at være lidt modig. Bare en gang i mellem. Og hvad der klædte dig for 10 år siden klæder dig nok ikke på samme måde i dag. 

Hvis du er i tvivl om hvilke frisure der passer til dig så spørg i din frisør. Vælg en ordentlig en. Ikke den billige nede på hjørnet der skal have 3-4 igennem i timen for at kunne få til husleje og løn men en der sætter 1-2 timer af. De er uddannet til at kigge på dit ansigt og figur og finde nye muligheder. Der er jo ingen der siger at du skal gå all in og gå fra langt hår til ultra kort neonrødt. Mange frisører tilbyder at du kan komme ind og få 3 ideer til en ny frisure gratis. 

Rødt hår

Mange middelaldrende kvinder farver fejlagtigt deres hår ildrødt fordi de tror at det får dem til at se yngre ud. Det gør det ikke. Det bliver heller ikke smart og frisk med en 2 farvet korthårs frisure, som samme kvinder holder meget af. 

Mænd og deres hår

Nu har vi været igennem nogle af kvindernes hårvaner og så er der jo mændende. Mange mænd er heldigvis begyndt at indse at hente hår ikke gør noget godt for dem og er begyndt at holde deres hår enten helt kort eller barberer det helt af. 

De mænd der har hår nok til en frisure, er begyndt de senere år at interessere sig for det og er også begyndt at bruge hårprodukter.

Find din næste bog her LookBookLocal I/S