25. september 2022

Hvad er \’dogging\’ og er det noget for mig?

Hvis du aldrig nogensinde mener at have hørt ordet \’dogging\’ før er der ret gode chancer for at du har ret. Det er ikke just en af de ord som de flittigt kaster om sig i folkeskolerne eller gymnasiummerne. 

Dogging dækker over den fetich, hvor helt og adeles fremmed mennesker møder hinanden på alle mulige rastepladser eller i skovområder rundt om kring i det ganske danske land og har sex der. Det kan planlægges mellem to mennesker, men det er heller ikke uset at der kan dukke mange mennesker op til disse arrangementer. 

Dogging er en af de der feticher der ikke helt er til at forklare hvor kommer fra. Om det er blevet trukket over atlanten sammen med rygterne om disse landevejs-prosituerede der var så mange af i Colorado, Utah og Californien i 80\’erne eller om det bare er ren og skær menneske natur er virkelig ikke til at sige. Men det er vokset sig op til at blive en ting der er mange dedikerede danske internetforummer til og en helt ny måde at swinge på i Danmark. 

Hvor gør de det så?

Selvom du måske ikke ville tro det, er der på mange af disse internetsider faktisk interakive kort, hvor brugere (eller swingere som man måske burde kalde dem) simpelthen bare kan \’plotte\’ forskellige steder ind, hvor de tidligere har mødtes med andre fremmed eller hvis de bare synes at det er et \’dejligt sted at gøre det\’. 

Dogging er ikke noget de fleste danskere kender til, og hvis man skulle være helt ærlig, er det måske heller ikke noget som størstedelen af danskere har lyst til at kende til. Men for den lille gruppe der er tilbage er giver dem både mulighed for at opleve nyt og uset dansk land (hvis man skal fokusere lidt på naturdelen af det) samtidigt med at det er en god måde for swingere at komme hinanden lidt ved på.

Voyageren – den skjulte medmand

Nu kommer der et nyt term, som ikke skal forveksles med stalkeri. Det hedder voyager og er når en person (selvfølgelig aftalt med de to mennesker der har sex) holder øje med dem et stykke væk, eventuelt med en kikkert. Disse mennesker synes det bedste i hele verdenen er når de kan holde øje med to andre mennesker have samleje uden at de ved at han er der.

Disse to termer dækker over sex i det fri i Danmark.