25. september 2022

Hvad er en god kvalitets kontinentalseng?

En god kontinentalseng er en du ligger godt i om natten, så du vågner op næste morgen frisk, udhvilet og uden at have ondt i hele kroppen. Det er altså ikke som prinsessen på ærten du føler dig om morgenen, når du har sovet. 

En kontinentalseng er en af de mest populære senge på det danske marked og det skyldes blandet andet den måde sengen er opbygget på som giver en god søvn, samt at den ligger i et fornuftigt prisleje som de fleste har råd til. 

hvad er en kontinentalseng vil blive beskrevet nedenfor.

Hvordan er en kontinentalseng opbygget

En kontinentalseng er opbygget af 3 lag, modsat en boxmadras der har 2.

Sengen starter med at have en god boxmadress. Derefter lægger der en springmadras og tilsidst sluttes den af med en god topmadras. Det gør sengen til en høj seng. 

Det gør at sengen er nem at komme op i og ud af den om morgenen. Det er især en fordel, hvis man som så mange andre lider af den meget lidt populære folkesygdom. Ondt i ryggen. 

Samtidig er der indbygget 5 komfortzoner i madrassen som er med til at øge komforten, når der soves. Mange oplever derfor at deres søvn forbedres mærkbart, når de udskifter deres traditionelle seng ud med en kontinentalseng. 

Husk at prioritere en god kvalitetsmadras

Når du skal vælge er det vigtigt at vælge en madras, der passer til din krop. Det er vigtigt at du husker at vælge en god kvalitetsmadras. Som med alt andet er der forskel på kontinentaltsenge og pris og kvalitet kan varierer. Det du især skal være opmærksom på er, om madrassen kan vendes og stadig har de samme komfortzoner. For at en madras kan holde samme høje kvalitet i årevis, skal den en gang i mellem vendes, så det er vigtigt at den er ens på begge side.

Hvad koster en kontinentalseng?

1,5 kr. pr dag. pr. person. Sådan ca. koster det at sove i en god kvalitetsseng og vågne op udhvilet og frisk næste morgen blandt andet uden ondt i ryggen. En god kontinentalseng koster omkring 25.000 kr., men holder også i 25 år. Det er 1000 kr. om året eller 500 kr. pr. person. hvis i er 2. Altså ikke en kæmpe formue, hvis den deles ud på alle årene.