13. august 2022

Hvem kan ikke godt lide at streame TV?

Kan du ikke også godt lide at se ting, på tv, computer, ipad og hvad der ellers er. At sluge det ene program efter det næste? Den ene serie efter den næste. Den ene film efter den næste. Og kan du ikke også godt lide at bestemme selv. Ikke nødvendigvis hvad du som sådan hele tiden skal se, men bare hvilke kanaler du kan se og hvilke du ikke har behov for. Og så er der de dage, hvor man ikke gider vælge selv og bare tænder for TV’et. Men så er der også de dage, hvor man har en specifik serie eller film man bare må se! Så hvad hvis man bare helt kunne vælge sin egen streaming pakke!

At vælge selv er en luksus

Grunden til at streaming tjenester er blevet så populære og store, er fordi folk kan vælge selv. De kan vælge lige præcis hvad de vil se, når de vil se det. Der er ingen ventetid. Der er næsten ingen loading tid. De tænder for programmet, vælger og så er de i gang. Der er ikke mere spektakel. Det er lige så nemt, som at tænde for sit TV.

Derfor giver det god mening, at streaming tjenester er ved at udkonkurrere almindelige TV-stationer. Men der vil alligevel finde en masse folk som stadig gerne vil tænde for deres TV og følge med i deres favorit stationer. Nogle gange er det rart bare at slukke for hjernen og lade andre bestemme hvilke programmer der kommer på. Derfor findes der stadig gode penge i almindelige TV-stationer. Man kender det jo nok godt selv. Man kommer hjem træt efter en hård dag. Og så har man bare brug for at lægge sig ned og slappe af. Man tænder TV’et, og så kører det bare. Pludselig ligger man og sover.

Valget til ikke at vælge

Det er hvad det handler om. Du plejede at kunne vælge imellem TV kanaler og lave din helt egen pakke. Nu kan du i dag lave din helt egen pakke ud fra en blanding af TV-kanaler og streaming tjenester. Nu har du fuldkommen valget på alle hylderne. Også valget til ikke at vælge. Altså valget til, en gang imellem, at slukke for hjernen og ikke at vælge hvad man skal se den aften! Og når du så følger for det igen, så skruer du bare tilbage på en af dine streamingtjenester og går i gang med dem igen!