13. august 2022

Hvordan du øger din energiniveauer

Mange mennesker går, specielt her i vintertiden, og føler sig lidt flade. Energien er bare ikke hvad den har været og de mange mørke dagtimer gør bestemt heller ikke noget godt for en. Det får, desværre, mange mennesker til at søge mod den hurtige energi der kan findes i diverse energidrikke og usundt mad – men det er ikke helt den rigtige måde at gøre det på, hvis du stadig er interesseret i at bibeholde \’den sunde livsstil\’.

Men hvordan kan du så øge din energi? Jeg har skriblet et par gode råd ned til hvordan du får mere god og naturlig energi igennem dagen. 

Hvordan sover du om natten?

Søvn kan både være med til at give os energi, men det kan virkelig også sætte energiniveauet på et sidespor, hvor man bare går og har det lidt fladt hele dagen. Søvn er én af de vigtigste ting at overveje, når du gerne vil have mere energi til dagen. Hvis du sover dårligt, får du heller ikke restitueret ordenligt og du vil dermed ikke få den energi du kunne have fået.

Hvis du sover i en gammel seng der i din egen optik godt kunne være bedre, så bør du virkelig bare skifte den ud. Vi mennesker bruger gennemsnitligt otte timer om dagen på at sove – det er alligevel 33% af en hel dag og dermed hele dit liv. Ved at købe en ny og bedre seng for dig, kan du også få sovet ordenligt igennem i løbet af natten og dermed få den energi du fortjener. Du kan læse mere om søvnkvalitet på dette link – InsideBusiness

Får du de vitaminer og mineraler du bør?

Hvis vi mennesker mangler en eller anden form for vitamin eller mineral, så går det ud over os på en eller anden måde – måske bliver vores hud mere uren, måske gror vores hår og negle ikke lige så godt som det kunne eller måske går du bare og føler dig træt og uoplagt hele dagen. 

Vitamin og mineralmangel er en ærgelig grund til at gå og være træt fordi de virkelig nemt kan undgåes. Hvis du måske tror at vitaminer er det du mangler, så køb et glas multivitaminpiller. Ved at supplere din kost med multivitaminer er du sikret alt det du har behov for – og så er du i hvertfald sikker på at det ikke er dét, der går og gør dig træt i løbet af dagen.