25. september 2022

Hvorfor bør du få aircondition service?

Det er utroligt vigtigt med en god Aircondition service i din bil for at sikre et godt indeklima. Mange bruger flere timer om dagen i deres bil og klimaet står derfor for en stor del af det klima du udsættes for hver dag. Har du eller tro du der er problemer med din aircondition og ønsker du at få din aircondition til service så bør du gøre det så hurtigt som muligt.

At få din aircondition til service er ikke det dyreste der kan repareres på din bil, men et af de punkter der er vigtige ift. Til helbred. Derfor bør det vægtes højt. 

Vi har gennemsøgt flere forskellige udbydere af Aircondition service i Danmark og har fundet at Autobutler er utrolig konkurrencedygtige på deres priser ift. dette. Deres side over aircondition service viser et godt overblik over gennemsnitspriser for at få lavet service på sin aircondition og giver både en maksimalpris og mindstepris afhængig af hvilken bil du har.

Min aircondition virker, bør den tjekkes?

Men hvorfor bør du få service på din aircondition hvis den umiddelbart virker? I alle typer af aircondition i biler er der en form for filter der renser den luft der enten bringes ind i bilen udefra eller som genbruges og køles ned fra luften inde i bilen. Dette filter kan over tid blive slidt og fungerer mindre godt. Dette kan ses ved at der bl.a. kommer dug på vinduerne. 

Ofte mister aircondition i biler også deres kølemiddel og det bliver derfor sværere for din aircondition at køle bilen ned.

Aircondition kan gøre dig syg hvis den ikke virker ordentligt

Når kølesystemet ikke virker ordentligt bør du få lavet service på din aircondition. Hvis din aircondition ikke filtrerer luften i din bil kommer de samme beskidte partikler ud igen og indeklimaet bliver derfor utroligt dårligt. Omvendt kan en aircondition der er ikke kan håndterer varme/kulde korrekt blive alt for kold og det kan i sidste ende resulterer i at du bliver syg med forkølelse eller lign. sygdomme. 

Hvad er priserne for service på Aircondition?

Ved at se på Autobutlers side for service af aircondition kan vi se at priserne på service aircondition ligger fra omkring 842 kr., men som tidligere afhænger det af hvilken bil du har og eventuelle skader i din aircondition. Skadernes omfang påvirker klart prisen så der skal altid en individuel vurdering til. Tag kontakt til et værksted og se hvad det koster dig ift. den bil du har.