25. september 2022

Lav ekstra julepenge med disse to råd

Hvis du går og overvejer at samle et ekstra arbejde op for at betale for julegaverne og champagnen til nytår, så er du en af mange danskere. Julen er en hård tid for mange rent økonomisk og det kan tage enkelte flere måneder at komme økonomisk ovenpå igen efter årets hårdeste måned.

Med både jul, advent og nytår på programmet er det ingen overraskelse at december tager rigtig hårdt på nogle pengepunge – specielt hvis du har små børn- eller en stor familie. 

Denne artikel griber fat i et par gode måder som du kan tjene lidt ekstra til dagen og vejen på, så du ikke behøver at gældsætte dig selv for at få råd til gode gaver. 

Har du prøvet at sælge ud? 

… af dine gamle sager i depotet? Nogle mennesker har en hank til aldrig at smide noget ud, og hvis det er dig kan det rent faktisk komme dig til gode. Hvis ikke du allerede har overvejet det, så er det faktisk ret mange potentielle penge at lave ved at sælge ud af kælderen. 

Hvis du mangler et sted at tage dem hen kan du altid søge mod din lokale pantsætter, der med kyshånd nok skal tage imod alt fra møbler til tøj – bare så længe der er en god chance for at han/hun kan sælge det for en højere profit end hvad de gav dig – de skal jo også lave en profit. 

Har du prøvet at skrabe- og oddse? 

Mange mennesker hiver fat i deres gamle gamblingvane her i juletiden og laver ekstra penge ved at oddse, skrabe på Circle K og lave væddemål med vennerne – og det er en god metode der potentielt set kan tjene dig langt flere penge end du har brug for. 

Mange af de helt dygtige oddsere her i verden arbejder slet ikke andre stedet end online – og hvis du spiller dine kort rigtigt (bogstaveligt talt) så kan det også blive dig. 

Hvis du går med intentioner om at leve af det, så bør du lave en opsparing udelukkende henvendt til det, og udelukkende spille store beløb på sikre kampe. Det kan godt være at du ikke vinder hele kongeriget på første kamp, men du er længere end hvis du havde spillet dem på en usikker kamp og tabt. 

Ved at spille sikre kampe behøver du heller ikke sidde og have ondt i maven hver gang du har penge ude og flyve, da du er relativt sikker på at få dem igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *