13. august 2022

Måske din nye træning skal foregå på en romaskine?

Hvorfor er en romaskine fantastisk og hvad kan den? 

Ønsker du dig også en ny form for motion, så skal du klart prøve en Abilica winrower romaskine

En Abilica WinRower til dig der ønsker en ekstra kraftig romaskine. Det er en ny version af WinRower romaskinen fra Abilica som er en tidligere bestseller. Her får du altså en rigtig god og effektiv maskine til pengene. Det er en ekstra kraftig og er tilpasset til det skandinaviske marked i forhold til kropsmål. Køb den på Nettofitness.dk

Når du skal have en romaskine handler det om, at man skal være komfortabel og det får du med denne maskine, nemlig den oplevelse at romaskinen har en stillegående og komfortabel bevægelse. Glideskinnen som er den hvor sædet glider frem og tilbage når du ror er lavet i aluminium, som sikrer dig  en stillegående og ikke mindst yderst komfortabel bevægelse under hele din træning. 

Her er alle de tekniske specifikationer som du bør vide om maskinen. 

  • Romaskinen vejer 33 kg
  • Har 16 forskellige modstandsniveauer (magnetmodstand)
  • Har 12 mulige træningsprogrammer
  • En Maks personvægt 130 kg
  • En Maks personhøjde 198 cm
  • Målene er dimensioner når den er opsat: 222 x 51 x 98 cm (L x B x H)
  • Dimensionerne når den er klappet sammen: 80 x 51 x 145 cm (L x B x H)

Som sagt handler det om at finde den model som passer til dit behov. Jeg synes det er genialt at have en romaskine derhjemme, for på den måde får du muligheden for at træne foran fjernsynet, til god musik og mens børnene laver lektier, leger, ser fjernsyn eller andet. Så kan du nemmere få en træning ind i din travle hverdag. Husk også at holde nogle hviledage. Det er vigtigt man får restitueret og får spist en masse god og næringsrig mad, for at kroppen kan hele. Det er også enormt vigtigt for kroppen at få nok søvn. Så husk at prioritere din søvn og stress ikke for meget over at nå en træning, hvis det går ud over din søvn eller dine daglige rutiner. Det hele handler om balance. Sæt nogle mål og beløn dig selv, når du når dine mål. Det er enormt vigtigt at anerkende overfor sig selv, at man har gjort et godt stykke arbejde. Så hvis dit mål er at tabe 5 kg. så beløn dig selv med et par nye jeans, en ny kjole eller noget helt tredje når dit mål er nået. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *