18. maj 2022

Nabby Babyalarm giver et utal af fordele

Står du og venter en lille ny lige om lidt, så er du formentlig på jagt efter en babyalarm, men hvilken skal du vælge? Du kender formentlig de mere klassiske babyalarmer, hvor du har en enhed stående ved barnet og en enhed du konstant slæber rundt på og skal huske. Det kan godt være lidt trættende og der er nu kommet en ny spiller på markedet, som gør det nemt for dig. Måske du har hørt om Nabby babyalarm? Hvis ikke, så læs med her. 

Nabby Babyalarm

Med en Nabby babyalarm får du det nyeste og mest revolutionerende produkt på markedet for babyalarmer. Med en Nabby babyalarm slipper du for konstant at rende rundt med enhed i tasken, da babyalarmen kun kommer med en enhed, nemlig den del som skal være ved dit barn. Den anden enhed er faktisk din telefon. Nabby babyalarm er koblet op på bluetooth teknologi, så når du modtager din nye alarm, henter du App\’en, sætter den op på telefonen og vupti, så er du klar. Og bare rolig, du kan sagtens have flere telefoner koblet til systemet, du kan bare kun bruge én telefon aktivt af gangen. 

Et utal af fordele ved Nabby babyalarm

Med en Nabby babyalarm får du mange fordele, som du måske ikke har i de klassiske babyalarmer. Du kan blandt andet justere lydfølsomheden på enheden, da ikke to børn er ens, så for du både kan høre dit barn ved lidt pludren og ikke får et chok ved et skrig, så kan du indstille lydfølsomheden.

Er du interesseret i at kunne følge lidt mere med i dit barns søvnrytmer, så har du med Nabby babyalarm, mulighed for at aktivere søvntælleren og dermed analysere dit barns søvn. Du får også mulighed for konstant at holde et vågent øje med den temperatur dit barn sover i, så du hurtigt kan reagere hvis det er for varmt eller koldt. Og vil du gerne kunne lytte lidt med, når du har lagt dit barn, så kan du med babyalarmen aktivere lyttefunktionen og dermed lytte med live til dit barns pludren. 

Nabby babyalarm er nem at opsætte når du først modtager den og den kommer med dansk sprog, som mange finder som en stor fordel. Du får ligeledes 70 timers batterilevetid og du skal kun bruge 1 time på en fuld opladning. 

Med Nabby babyalarm får du det nyeste af det nyeste og et utal af fordele, frem for de klassiske babyalarmer. Måske det er denne du skal investere i?