18. maj 2022

Nu skal der skrabes hver dag

Så er det snart tid til at skrabe hver dag i 24 timer. Juletiden nærmer sig og foruden pynt, småkager, juleguf og kolde temperaturer, hører en eller flere skrabekalender altid til i julen. Og du har mange at vælge imellem. Du skal starte med at finde ud af hvilken Skrabejulekalender du ønsker dig. Har du set nogle forskellige, enten i supermarkedet, på nettet eller i dine yndlingsbutikker? Du har nok bildt dig selv ind, at du kun skal have en enkelt skrabekalender, men det er  mere indbildning end noget andet – du skal have lige så mange du har lyst til, julen nærmer sig nemlig! Og julen betyder lidt ekstra mad, hygge og muligheder. Og én af de muligheder kan opstå i dit næste skrabelod, som venter på at blive skrabet af dig. Så hvad venter du på?

 

Skrab hver dag og få en overraskelse

Men en skrabekalender kan du i 24 dage i træk – med mindre det er en udenlandsk kalender, så er det i 25 dage – skrabe dig til en overraskelse, en lille gave, som giver dig smil på læben eller sug i maven. Jo mere du skraber, jo tættere kommer du på en eller anden gevinst – hvis du er heldig. Og du kan være heldig på mange forskellige måder. Du kan vinde ting, mad, penge, rejser, oplevelser, ja, alt det hjertet begærer og som forsøder livet endnu mere. Du har fortjent det, så løb du bare ud og køb en, eller flere.

 

Hver dag kommer du tættere på

For hver eneste dag du skraber bliver du ikke bare overrasket og spændt. Du kommer også tættere på et måske nyt liv! Hvis du vinder en af de store gevinster, så bliver det faktisk starten på et nyt liv. Et liv hvor du kan gøre mange flere ting end du har været vant til. Et liv hvor du har råd til mange flere ting og måske et liv, hvor du endelig kan være den, der inviterer på store middage eller vilde oplevelser, bare fordi du kan. Det er derfor du gør det. For at få nogle flere muligheder og for at åbne op for noget nyt som kan forsøde dit liv. Du behøver ikke den helt store gevinst for at blive glad, undersøgelser viser, at vi bliver faktisk enormt glade ved bare at vinde små ting i livet. Fordi man føler sig heldig, og det er den lækreste følelse i hele verden.