25. september 2022

Århus sætter prikken over i’et med nyt torvehalsmekka

Markedshallen bringer eksotiske aromaer helt ind i Aarhus

Man skal ikke have bevæget sig meget rundt i København, før man får øje på et såkaldt madmarked. Jeg nævner i flæng; Papirøen, Broernes gadekøkken, Boltens foodcourt og selvfølgelig – markedet over alle markeder – Torvehallerne i hjertet af København. Her er alt, hvad alle sanser begærer, og man skal være yderst disciplineret (eller ekstremt mæt), hvis man skal kunne gå igennem Torvehallerne uden at falde for en af de utallige fristelser. 

Og kære Aarhusianere, nu behøver I ikke længere at misunde københavnerne for deres madmekka. Eller, måske rettere sagt; nu kan københavnerne ikke længere flotte sig med deres madmekka, for sørme, om I ikke får jeres helt eget.

Har du længe hungret efter den helt specielle ret, du fik, da du besøge Cape Town? Den lækre vin, du smagte på en sommerferie i Sydfrankrig? Den velsmagende fisk, du stiftede bekendtskab med på din tur til Oslo? Frygt ej…
Nicolinehus i Aarhus Ø bliver det nye paradis for alle madelskere i form af Markedshallen. Hele stueetagen i bygning 2 bliver en sand overflod af mad, drikke og specialvarer fra ind- og udland. Er du til frisk frisk, en lækker latte eller en velsmagende pastaret, vil du med garanti kunne finde noget her. Og er du både mæt og døsig efter en solskinseftermiddag i disse omgivelser, behøver du ikke engang bekymre dig om at klare indkøbene på vej hjem – næ nej, selv Føtex vil være at finde i Nicolinehus, ligesom du kan pumpet cyklen og tæmmet frisuren, inden du igen begiver dig ud i de aarhusianske gader. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Munden løber allerede i vand. Men lad os toppe det med, at man – i modsætning til i Torvehallerne(!) – rent faktisk vil kunne finde et sted at sidde. Enhver velbevandret københavner ved, at det er umuligt at finde en ledig plads på en sommerdag i Torvehallerne… og at det, om muligt, endnu mere umuligt at finde en plads på en kold januaraften. Bare rolig; Markedshallen i Aarhus Ø har sørget for, at der er steder at opholde sig, om det er sommer eller vinter. Du behøver kun at bekymre dig om, hvad du skal spise… men det kan også blive et helt problem i sig selv med alle de muligheder.

Har du lyst til at læse mere om Markedshallen, så du er så forberedt som muligt, når de slår dørene op, og sejren over corona forhåbentlig skal fejres, så klik på linket og læs det før din madklub: Markedshallen Århus Ø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *