25. september 2022

Sådan får du en flottere sommerhud

Hvis der er én ting som de fleste danskere desværre kan nikke anerkendende til, så er det at den lange vinter og en omgang karantæne absolut intet godt har gjort for huden – måske der er kommet et par ekstra bumser i gennemsnit eller måske er det bekymringsrynken der er ved at titte frem – uanset hvilke hudproblemer du måtte gå med, så er du kommet til det rigtige sted.

I denne artikel griber jeg nemlig fat i nogle af de gode overvejelser man bør gøre sig omkring det at have ren hud – det er faktisk lidt en videnskab for helsefolk at finde ud af koden til ung- og ren hud. 

Sådan starter du

Hvis du har siddet inde lige meget nok den sidste tid og måske heller ikke har spist lige så sundt som du kunne, så er det her at du skal gøre en indsats for at ændre dine vaner. I størstedelen af alle tilfælde af acne kommer det hele ned til kostvaner og stress i dagligt liv. 

Selvom det måske ikke er specielt stressende at være i corona karantæne, så er det måske enormt stressende at skulle lære nye arbejdsrutiner imens man frygter for de nærmeste man har der er en smule oppe i årene. 

Fitness- og supplementer

Findes der rigeligt af, og uanset om du holder mest på den ene eller den anden kur, så handler det bare om at komme i gang – for fitness er en fantastisk vane til at få fjernet toppen af det urene hud. 

Hvis du er en af de mennesker der måske giver den lidt ekstra gas i fitness med eksempelvis steroider eller andet, så bør du være opmærksom på at det giver mere uren hud – og det er jo ikke det denne artikel taler for. 

Alternativer

Der findes mange alternative måder at få renere og mere ung hud på. Nogle mennesker tager en restylane København-tur mens andre dypper ansigtet i kaffegrums og damper det med kamille. 

Her handler det i bund og grund om at du gør det der virker for dig – for det er i sidste ende det der vil være med til at gøre dig mindre stresset omkring din hud, og dermed også give dig en pænere hud. Som jeg nævnte i starten var en af de største- og mest almindelige grunde til at flk får urent hud, at de simpelthen går og stresser for meget i deres daglige liv.