25. september 2022

Sådan undgår du uheldige styrt i hjemmet

Dette er sponsoreret indhold 

Det er desværre svært at undgå, at man med alderen oplever, at balancen begynder at svigte. Det kan være svært at vænne sig til ikke at kunne de samme fysiske ting, som man førhen har set som en selvfølge. Det er en naturlig del af livet, at man bliver fysisk svagere med alderen, men der findes heldigvis mange måder, hvorpå man kan hjælpe sig selv, så man undgår at falde i sit hjem. Når man bliver ældre er det nemlig rigtig vigtigt at sørge for en god sikkerhed i sit hjem, så man kan undgå at komme til skade under de daglige rutiner. Tag et kig her og få et par råd til, hvilke midler du kan etablere i dit hjem, så sikkerheden optimeres, når balancen begynder at svigte.

Gå sikkert i bad

Det er ofte i badet, at ulykken kan ske, da vandet gør fliserne glatte på overfladen, og dermed gør det nemmere at glide på. Der findes heldigvis en nem løsning på dette problem – hvilket er at investere i en taburet til badet. Der findes et stort udvalg af taburetter til badet, hvad enten det er en taburet, der kan klappes op ad væggen, eller en taburet der skal stå på gulvet. Optimer dermed sikkerheden i hjemmet, og Gå sikkert i bad med en taburet – det er en god måde at undgå unødvendige fald på under det daglige brusebad.

Etabler håndtag i huset

Når balancen bliver dårligere med årene, så er det ikke kun i bruseren, man kan være uheldig og falde. Derfor er det en god idé at optimere sikkerheden i alle rum i hele huset, så man kan bevæge sig sikkert rundt i hele sit hjem. Et forslag er at etablere nogle støttende håndtag rundt omkring i huset, som man nemt kan støtte sig til, når det er nødvendigt.

Fjern forhindringer på gulvet

Et andet godt råd er at være opmærksom på, hvad der ligger på gulvet rundt omkring i huset. Ofte så tænker man ikke over, at en ledning eller et gulvtæppe er en forhindring, som man nemt kan snuble over. Derfor er det en god idé at sørge for, at alle løse ledninger er tapet fast til væggene, samt at gulvtæpperne er sat ordentligt fast til gulvet. Det er sådan nogle små opgraderinger, der kan gøre, at man undgår unødvendige fald i sit hjem, når man ikke længere har balancen med sig.