25. september 2022

Sælg dit guld online – nemt og sikkert

Vidste du, at du nu har muligheden for at sælge dit guld online? 

Hos Nordisk Guld har du nu mulighed for at sælge dit guld online og priserne sættes efter matchende priser ud fra andre aktører. Det betyder at når andre aktører opdaterer deres priser ud fra de globale guld børspriser, så opdaterer Nordisk Guld deres priser for at matche dem. Du vil altså få muligheden for at få de højeste priser for dit guld og du får dermed en del for pengene, hvis du har guldsmykker i forskellige karat. 

Hvordan foregår det? 

Hos Nordisk Guld får du din udbetaling med det samme. Du kan altså Sælg guld til nordiskguld.dk og herefter får du dine penge ved en overførsel direkte til din kontoj. Det guld, som du indleverer, vil blive gennemgået hos Nordisk Guld via en røntgen maskine som analyserer dit smykke og guldet.

Maskinen kan analysere store mængder, enkelt og hurtigt og dermed lynhurtigt udarbejde det perfekte tilbud til dig. Der er ingen skjulte gebyrer hos Nordisk guld, og du kan inde på deres hjemmeside endda indtaste din guld i vægt alt efter dets karat, og få et vejledende bud på en pris, baseret på børspriserne. 

Du kan sende dit guld med posten og så betaler Nordisk Guld for fragten. Du behøver nemlig hverken booke tid eller bruge for meget tid på et møde. Når guldet modtages, gennemgås processen ved at analysere, veje og se på guldet og derefter sendes et tilbud til dig. 

Kun guld? 

Hos Nordisk Guld er det ikke kun guld du kan finde værdien af, for hvis du for eksempel også har et smykke med diamanter, kan de også tilbyde at købe dit smykke med både guld og diamanter. Dette gælder også for mærker som er designet og har en sjælden eller højere værdi på baggrund af design og mærke.

Et eksempel på dette, kan være hvis du ejer et smykke fra Ole Lynggard, så kan du få mere end bare for guldet, men også få for den værdi som designet og mærket har. 

Gå ind på hjemmesiden Sælg guld til nordiskguld.dk og læs meget mere. Her finder du kontaktinformation, så du ved spørgsmpl nemt og hurtigt kan få skabt kontakt, hvis der er noget du er i tvivl om. Her kan du også læse den service som du vil modtage trin for trin, så du føler dig sikker under hele forløbet ved salg af dit guld. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *