13. august 2022

Slankekur – Hvor skal du starte henne?

Synes du også det er ved at være tid til, at der skal smides et par kilo eller 10? Men er du i tvivl om hvordan du skal gribe opgaven an? Der er utrolig mange muligheder på markedet idag. Nogle siger du bare skal træne, andre siger du blot skal ændre din kost, andre endnu siger du skal både træne og ændre kost, og så er der også dem som siger, du blot skal finde en kur som du synes virker. Men det er jo nok der problemet kommer. For det første fordi der er så mange forskellige meninger og for det andet fordi det måske er svært at finde lige præcis den løsning som virker for dig. 

Mange muligheder for sundhed

Som sagt findes der ufattelig mange muligheder på markedet, når du ønsker at smide et par kilo. Og hvor skal du starte henne? Det er det helt store spørgsmål. Uanset hvad du vælger, er det en god idé at starte ét sted først og få skabt en ny vane, og så kan du lige så stille og roligt begynde at ændre andre vaner, når først den første sidder fast. Begynder du at ændre det hele i første hug, så bliver det hele meget uoverskueligt og chancen for at du bryder den nye sundere livsstil er stor. En god idé at starte på, er at forsøge at gå 30 minutter hver dag, for at få din krop til at vænne sig til at være mere aktiv. Du kan også i stedet begynde at spise mere frugt i løbet af en dag. Alene en af disse ting vil give dig mere energi og overskud og så kommer lysten til at ændre alt det andet helt af sig selv. 

Mange forskellige kure

Er du mere typen som ønsker at finde en kur, som du kan følge, fordi du har brug for nogle faste retningslinjer, så bare rolig, der findes mange forskellige. Du kan for eksempel vægle 5:2 kuren, fastekuren, Dukan kuren eller en helt fjerde kur. Uanset hvad du har lyst til og tror virker for dig, så Læs mere her, hvor du kan læse meget mere om de forskellige typer af kure. 

Det vigtigste er at finde en metode, som virker for dig og ikke en metode som virker for din nabo. Husk på, vi er alle forskellige og vil gøre tingene i hver vores tempo og i forhold til hvordan vores dagligdag ser ud. Hvis først du finder motivationen, så skal resultaterne nok komme.