25. oktober 2021

Vi elsker at rejse mere end nogensinde

Her rejser vi hen

Det er ingen hemmelighed, at specielt danskerne er vilde med at komme ud og rejse, samt opleve hele verden. Vi rejser på mange forskellige måder, camping, cykelferie, charter, på kæmpe luksusyatch, skiferie, oversøiske rejser og de unikke rejser som man aldrig glemmer. Det viser sig, at vi begynder at gøre mere i, at skabe unikke oplevelser og dermed prøve noget nyt, som helst ingen andre har prøvet. Det ses at flere rejser oversøisk på længere rejser og dermed gør de små 1 ugers ferier til 1-2 store ferier for at komme langt væk. Det er typisk steder som USA, Thailand, Indonesien, Australien og lande rundt om disse der er blevet populære for de berigende rejsende, som ikke længere har nok i Europa.

Derfor rejser vi væk

Den nye generation millennials som indenfor få er, er den mest magtfulde generation i Danmark og den største på det danske arbejdsmarked har utrolig travlt. De går efter at tjene mange penge, de ønsker at få rigtig mange oplevelser her bl.a. igennem ferier og rejser, men er også bange for at misse noget. Så har naboen været på en vild rejse, så skal en millennials hurtigst muligt have planlagt en endnu vildere rejse. Men hvor vildt kan det egentlig blive og hvad ved de egentlig om de vilde oplevelser, som man ikke kun ser på rejsebureauernes side? Det er jo her alle får deres informationer fra og derfor kan de umuligt, være de eneste der har prøvet samme type rejse. Søgen efter det ekstreme og det vilde, har netop gjort at en dansk hjemmeside og rejseportal har set dagens lys og åbnet op i det danske marked.

Sådan finde vi den vilde rejseoplevelse

Travelday er et ungt startup, som har lagt fundamentet for, en side der netop kan hjælpe disse med unikke oplevelser. Ved digitalt at have lavet en løsning, kan rejsende nu finde deres næste destination ud fra ønsker og behov. De vil hjælpe danske rejsende med, at finde den næste destination, som ingen andre eller de selv kender. De vil inspirere til det unikke og anderledes samt hjælpe folk med at skabe en rejse som de aldrig glemmer. For travelday handler det ikke om, at hjælpe med at finde den vildeste rejse, som alle naboer og venner vil savle over, men derimod skabe drømmerejsen som dækker de behov og ønsker, som de rejsende nu engang må have. Travelday bliver spændene at følge fremover, lige nu er de kun på 50 charterdestinationer i Europa, men inden et år tilbyder de rejser i hele verden og endda hjælp til at finde den perfekte skiferie.