25. september 2022

Vi vender stærkt tilbage til det sociale i 2021

Både 2020 og 2021 har været hårde år – men det ser ud til, at vi går mod lysere tider. Vi har været lukket inde i vores hjem i længere perioder, og intet er helt som det plejer at være. Alle vores sammenkomster – fester, ferier, fodboldkampe og meget mere er blevet aflyst på stribe, og det er selvfølgelig rigtig trist, selvom det har været meget nødvendigt for os alle sammens helbred.

Tilbage på hesten

Men nu, nu sker der heldigvis noget. Verden lukker langsomt op igen, og vi begynder at planlægge fester og sammenkomster igen, med fornyet energi og glæde.

Nogen holder bryllup, konfirmationer og runde fødselsdage, men vi må ikke glemme alt det andet. Firmajulefrokost 2020 blev aflyst for de fleste, men nu er vi klar til at komme stærkt igen med Firmajulefrokost 2021.

Sådan holder du en skøn firmajulefrokost
Ja, det kan godt være, at du læser dette flere måneder før julefrokosterne afholdes, men siden vi måtte undvære sidste år, så er det aldrig for tidligt at planlægge den næste.

Hvis du planlægger i god tid, så er du sikker på, at du får de lokaler du gerne vil have, at de fleste kan komme med, og at du får den helt rigtige catering.

Det kan være, at I er mest til den traditionelle julefrokost, og så skal I selvfølgelig have den, men mange firmaer tilbyder en del alternativer.

Måske er I mange vegetarer? Det kan også være, at I bare vil prøve noget nyt?

Lige meget hvad, så kan I garanteret finde catering, som falder i jeres smag, hvis I er ude i god tid.

Husk underholdningen

Hvis I er ude i god tid, så kan I også bestille den bedste underholdning, hvis I vil hente den udefra. Mange musikere og lignende står i kø for at få jobs lige nu, da de ikke har kunnet spillet særligt mange koncerter i det sidste år.

Derfor vil de garanteret elske at blive booket til jeres firmajulefrokost i god tid.

I kan også selv stå for underholdningen. Måske har I en dygtig sanger blandt jer? Det kan også være, at der er nogen, som gerne vil lave en lækker quiz, som I kan lave efter maden.

Der er rigtig mange muligheder, så det er bare med at være kreativ.

I kan også lave et tema til jeres fest, som går igen i maden, udklædning og oppyntningen. Det kan være rigtig sjovt og socialt.